EPC

Een EPB-verslag van een renovatie in Antwerpen

Wilt u een EPB-verslag van een grote of kleine renovatie uitvoeren in de regio Antwerpen? buro brouillard is er om u te begeleiden en te verzekeren dat uw renovatieproject aan alle energieprestatievoorschriften voldoet. Onze benadering gaat verder dan alleen het uitvoeren van berekeningen. Wij zien onszelf als uw partner in het succes van elk project.

Energiedeskundige type D

✓ EPC’s niet-residentiële gebouwen

✓ Veiligheidscoördinatie

✓ Complexe bouwmethodes


Op zoek naar een energiedeskundige?


Een nauwkeurige EPB-verslag van een renovatie

Het opmaken van een EPB-verslag voor een renovatie vereist een diepgaand begrip van de lokale voorschriften en technische aspecten. Als energiedeskundigen staan wij garant voor een vlotte berekening en certificering. Daarnaast zijn wij niet alleen deskundig in het opmaken van een EPB-verslag van een renovatie, maar ook zijn we verankerd in de Antwerpse gemeenschap. Onze kennis van bouwstijlen en materialen is erg breed en stelt ons in staat om alle projecten te optimaliseren zonder afbreuk te doen aan de esthetiek en historische waarde van het pand. Zo kan u ook bij ons terecht om de EPC-waarde te laten berekenen en op deze manier nemen wij het pand volledig onder de loep.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Met onze begeleiding en diensten bent u verzekerd van volledige naleving van de energieprestatievoorschriften. U kunt met gemoedsrust vertrouwen op een EPB-verslag van uw renovatie. Bent u daarnaast ook op zoek naar een professional die een EPC-berekening maakt van een bestaande woning? Neem vandaag nog contact met onze deskundigen op, vul ons contactformulier in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.