EPC

EPC bepalen voor verhuur in Antwerpen

Wilt u graag een beroep doen op ons voor het bepalen van het EPC voor de verhuur van een gebouw in regio Antwerpen? Bij buro brouillard kunt u het rendement om de huurwaarde te maximaliseren verhogen. Wij bieden professionele Energieprestatiecertificaten (EPC) om de verhuur van gebouwen te optimaliseren.

Energiedeskundige type D

✓ EPC’s niet-residentiële gebouwen

✓ Veiligheidscoördinatie

✓ Complexe bouwmethodes


Op zoek naar een energiedeskundige?


Het EPC voor de verhuur van gebouwen verbeteren

Bij ons als energiedeskundige type D kunt u terecht voor een nauwkeurige beoordeling van het EPC voor de verhuur van gebouwen. Wij verstrekken gedetailleerde informatie over de huidige energie-efficiëntie en identificeren gebieden voor verbetering. Een verbeterd EPC-resultaat kan de aantrekking van het gebouw voor verhuur beter verhogen. Zo kunt u een beter rendement op uw investering behalen. Na het berekenen van het EPC en het aanpassen van de materialen, ontvangt u een EPB-rapport, waarin alles nauwkeurig opgelijst staat wat er verbeterd is. Ook voor de EPB-verslaggeving van een renovatie van een verhuurpand, klopt u bij ons aan. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Boost de energie-efficiëntie van een verhuurpand

Wilt u graag het EPC voor de verhuur van niet-residentiële panden weten? Dit kunt u bij ons laten berekenen. Onze diensten zijn de sleutel tot hogere huurwaarden en tevreden huurders. Neem vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.